U
Umut
Üye
Geçen aylarda yoğun saç dökülme mi durduramadığım için insana kafein saç toniğini aldım 2 şişe kullandım ilk izlenim olarak, saçların dökülmesini azaltmasada enerji ve hacim verdiğini söyleyebilirim. Saç yağlanmasını önlediğini net olarak gözlemlediğim, nispeten içeriği etkili ve uygun fiyatlı bir saç toniği. Ben i̇ndirime girmişti 150 ml almıştım. Saçlarıma ilk 2 hafta içinde etkisi gösterdi benim saçlar ince telli olduğundan hacimlendirmek kolay olmuyor ve kolay sönüyor. Bu arada üründe kahve kokusu yok, çok güzel bir şey kokuyor ama ne kokuyor tam olarak çözemedim. Saçlar kuruyunca koku kalmıyor, hatta yarım saat içinde hiç koku kalmıyor diyebilirim.
Toniğim dökülmeye şuan için bir faydasını göremedim ancak saçları hacimlendirme etkisi devam ederse düzenli olarak kullanmayı düşünüyorum.
Başka arkadaşlar bu kafeinli saç toniğini kullananlar varsa deneyimlerini merak ediyorum.
Toniğim dökülmeye şuan için bir faydasını göremedim ancak saçları hacimlendirme etkisi devam ederse düzenli olarak kullanmayı düşünüyorum.
Başka arkadaşlar bu kafeinli saç toniğini kullananlar varsa deneyimlerini merak ediyorum.