C
Cengiz34
Üye
Procapil sprey, saç dökülmesini önlemek ve saçları güçlendirmek için kullanılan bir kozmetik üründür. İçeriğindeki bileşenler saç foliküllerini besleyerek saçların daha güçlü ve sağlıklı bir şekilde çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca saç derisini canlandırır ve saçların daha yoğun görünmesini sağlar. Procapil sprey, saç dökülmesine neden olan DHT hormonunun etkilerini azaltarak saçların dökülmesini önler. Kullanımı düzenli olarak yapıldığında, saçların daha kalın ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olabilir.
Arkadaşlar procapil içeren hairforte yada diğer alopecia gibi %5 içeren sprey kullanmayı düşünüyorum hem saç büyümesini uyarıyor hemde dht inhibe edici özelliği var tavsiye edermisiniz? Procapil dht bloke edici olduğunu duydum. Minoxidil ile birlikte kullanılabilir mi, çok daha etkili olabilir diyenler var forumda. Bu şekilde kullanıp bilgi verebilecek olan var mı? Yada minoxidil mi kullanmalı yoksa procapil mi?
Procapil sprey nasıl kullanılır?
Procapil sprey saç dökülmesini önleyici bir üründür. Kullanım talimatları şu şekildedir:- Saçınızı iyice temizleyin ve kurulayın.
- Procapil spreyi kutusundan çıkarın ve şişeyi iyice çalkalayın.
- Spreyi saçınızın dökülen bölgesine doğru püskürtün.
- Parmak uçlarınızla saç derinize masaj yaparak spreyi saç derinize yedirin.
- Saçınızı durulamadan önce 2-3 dakika bekleyin.
- Günde 1-2 kez kullanın.
Arkadaşlar procapil içeren hairforte yada diğer alopecia gibi %5 içeren sprey kullanmayı düşünüyorum hem saç büyümesini uyarıyor hemde dht inhibe edici özelliği var tavsiye edermisiniz? Procapil dht bloke edici olduğunu duydum. Minoxidil ile birlikte kullanılabilir mi, çok daha etkili olabilir diyenler var forumda. Bu şekilde kullanıp bilgi verebilecek olan var mı? Yada minoxidil mi kullanmalı yoksa procapil mi?